Gazdikereső

2022.05.15. 14:00

Szerető gazdit keresünk ezeknek a cuki kutyáknak!

ÉM

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Lackó magányosan, segítséget keresve kóborolt a városban, a Csabavezér út környékén, amikor rátaláltak. Sem csipje, sem nyakörve nem volt, és a napokban a kéthetes karanténidőszak is letelik számára, de nem jelentkezett érte senki. Lackó így új gazdit keres magának! Alig kétéves, bohókás és játékos fiúcska, mindenképp olyan, szerető gazdit szeretne, aki eleget tud vele foglalkozni, és levezeti felesleges energiáit.

Abigél sajnos már régi lakónknak számít, a hétvégén lesz épp egy éve, hogy nálunk él. Kóbor kutyusként találtak rá, és az együtt töltött idő alatt nagyon barátságosnak, embercentrikusnak ismertük meg, bár az biztos, hogy jó sok mozgásra van szüksége! Abigél alig ötéves, még számos, boldog gazdis év állhat előtte – egy olyan társ oldalán, aki elegendő időt és energiát tud szánni lemozgatására!

Rolly még tavaly az év végén került hozzánk, rossz körülmények közül, ahol szinte semmilyen törődésben nem volt része... Pedig némi tanítással és odafigyeléssel egészen kiváló kutyus válhatna belőle. Talán leginkább labradorra hasonlít ez a még csak négyéves nagyfiú, ennek megfelelően könnyen tanítható. Most még szeleburdi, mint egy kölyök, és kezelhetőségét nagy termete sem könnyíti meg, de figyel, és látszik, hogy tanulni szeretne. Igazi energiabomba, aki sok-sok mozgást igényel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában