Tündérszépek

2022.05.07. 08:00

Szabó Evelin képviseli a megyénket

A zsűri kiválasztotta Borsod-Abaúj-Zemplén megye legszebb lányát.

Március eleje óta tart a Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünk és egyre közeledünk a verseny végéhez. Az első forduló már lezárult, a zsűri döntést hozott, megyénkből Szabó Evelinre esett a választás, így ő jutott tovább az országos fordulóba.

Evelin megkeresésünkre válaszolva elárulta, egyáltalán nem számított arra, hogy a zsűri őt fogja kiválasztani, hiszen úgy vélte, hogy nagyon sok szép lány van a mezőnyben, emiatt nehéz feladatuk lesz a döntéshozóknak. Nagyon meglepődött, amikor kiderül+, hogy ő képviselhető megyénket a verseny során. Családtagjai és a barátai által értesült először a hírről, természetesen ők is Evelinnel együtt örültek.

- Nagyon élveztem a fotózást, bátran ajánlom azoknak a lányoknak is, akik gondolkodnak, hogy elinduljanak-e a jövő évi versenyen. Kellemes hangulatban telt az egész. A fotós közvetlen és segítőkész volt, hogy a lehető legjobb képeket tudja rólam elkészíteni. A másik lány, aki szintén jelen volt a fotózáson – hiszen egyszerre kettőnket fotózott a fotós –, szintén kedves és segítőkész volt, egyáltalán nem éreztem magam feszélyezve – mondta el Evelin.

A borsodi szépség ugródeszkaként tekint a versenyre és reméli, hogy új kapuk nyílnak meg előtte a média és a szépségipar világában.

Evelin megosztotta velünk, hogy egyelőre még nem izgul, de biztosan nagyobb lesz benne a drukk, ahogy közeledik a verseny vége. Biztos benne, hogy a verseny során még rengeteg tapasztalatot tud szerezni, igyekszik a legtöbbet kihozni önmagából. Véleménye szerint elég erős az idei mezőny, hiszen sok-sok szép és csinos lány került be a döntőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában