Gazdikereső

2022.05.25. 16:00

Gazdit keresünk három szépségnek

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Miranda egy rendkívül kedves és ugyanannyira csinos kutyus. Csaknem három hónapja került a menhelyre pici kölykeivel, akiket Sajószentpéteren, rossz körülmények közt hozott a világra. A kicsik már mind szerencsésen gazdisodtak, de anyuka még várja az igazit. Alig négyéves, kedves, nyugodt természetű és könnyen kezelhető kutyus, ideális családi kedvenc, akár kezdő kutyatartók számára is.

Jucika, ez a végtelenül kedves és emberbarát kutyus lassan két éve lakik a menhelyen és sikertelenül próbál gazdit találni. Az utcán kóborolva találtak rá, csipje nem volt és nem is jelentkezett érte senki. Körülbelül hároméves, aktív, pörgős kislány, aki mindenre kíváncsi és mindenkivel barátkozni szeretne. Más kutyákkal viszont nem felhőtlen a viszonya, egyedüli kutyusnak ajánlják.

Béci ötödik éve lakik a menhelyen. Még fiatal kutyusként az emődi autópálya-mérnökség dolgozói mentették meg szorult helyzetéből. Béci kamaszból felnőtt lett, de csak nem jött el érte a szerető gazdi, akire vár. Szerencsére jókedvéből és kedvességéből semmit sem veszített. Energikus, barátságos kutyus, aki masszív méretei miatt házőrzőnek, jó természete miatt családi kutyusnak is jó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában