Összefogás

2022.05.24. 15:43

Életet menthet Dzsudzsák Balázs labdája – egy tokaji férfinak segítenének

Egy borsodi férfi tüdőkezelésére gyűjtenek a jótékonysági licittel.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Fotó: Domotor Csaba

Egy sclerosis multiplexben szenvedő tokaji férfi történetéről számolt be hétfőn a Promotions.hu: a cikk szerint Gyöngyösi Zsolt 1997 óta küzd a krónikus betegséggel, és most nagy szüksége van a segítségre.

Zsolti folyamatosan küzd, nem adja fel, és hiába szorul mindenben segítségre, akkor is minden egyes nap tud mosolyogni, és még mindig képes pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Csak jót lehet róla mondani

– nyilatkozta a lapnak a férfi párja. A cikk szerint Gyöngyösi Zsolt egyre rosszabb állapotban van, és már nemcsak a mozgásában korlátozza őt a betegség, hanem a légzésére és a beszédképességére is komoly hatással van. Öthetes tüdőrehabilitációs kezelésre lenne szüksége, de a másfél millió forintba kerülő kezelést most nem tudja megengedni magának.

Gyöngyösi párja elmondta: a cél, hogy a férfi hangosan és érthetően tudjon beszélni, hiszen fontos lenne, hogy képes legyen jelezni, ha valami baj van. „Egy ilyen kezeléssorozat után megerősödhet annyira, hogy ez újra menjen neki” – tette hozzá.

A kezelésre szánt összeg előteremtéséért éppen ezért jótékonysági árverést szerveznek, mely május 29-ig tart, és egy Dzsudzsák Balázs által dedikált labdára lehet licitálni. A relikviához egy kétszemélyes ebéd és egy egész napos fürdőzés is jár, szintén két fő részére.

Részletek a lenti Facebook-posztban olvashatók:

(Haon.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában