Sajóecseg

2022.05.21. 16:19

Családi nap jótékony céllal (frissítve)

A sajóecsegi sportpályán rendezték meg szombaton azt a családi napot, melynek teljes bevételét a sajókeresztúri ritka anyagcsere-betegségben szenvedő kisfiú, Boldizsár gyógyulására ajánlanak fel a település lakói.

Nagy-Hankó Krisztina

Forrás: Ádám János

Frissítés

Három hét alatt szervezték meg a programokat, mert gyorsan kellett a segítség – mondta Száraz Levente, önkormányzati képviselő, a családi nap főszervezője. A záró koncertet a Rock Ritual együttes adta. Minden résztvevő ingyen vitte termékeit, szolgáltatását a rendezvényre, az ezekért kapott pénzt Boldizsár képével ellátott becsületkasszába gyűjtötték – tette hozzá a szervező. 

Póni, sellőlány, szuperhősök

Csillámtetoválásokat készített a rendezvényen Czinke Krisztina, aki Sajókeresztúrból érkezett. Amikor felkérést kapott, szívesen elvállalta, hogy ezzel segítse a gyűjtést – mondta az ifjú hölgy. Minden szükséges eszközt maga hozott és természetesen a munkájáért járó fizetséget ő is felajánlotta a beteg gyermeknek. A szombati nap jótékonysági batyus bállal zárult a sajóecsegi művelődési házban. Az ezer fős település lakói nagy összefogásról adtak számot. A családi nap és a bál bevétele közel 800 ezer forint lett összesen, amelyet vasárnap a szervezők átadtak a kis Boldizsár szüleinek.

---

A programok között volt az óvodások műsora és a Boróka Dalkör fellépése, majd Kosztik Diána énekes előadása. Közben állatsimogató, lovaglás, sétakocsikázás, arcfestés, hajfonás, valamint sütivásár és könyv börze várta az adakozni kívánókat.

A nap jótékonysági batyus bállal zárul a sajóecsegi művelődési házban, melynek bevételét ugyancsak Boldizsár családja kapja meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában