Gazdit keresünk

2022.04.06. 18:00

Peti, Brumi és Morgi keresi az álomgazdiját

Az Észak-Magyarország kisállat oldalán Sátoraljaújhelyről, a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóiból mutatunk be hármat.

A négylábúak a menhelyen mindennap megtekinthetők 13 és 16 óra között. Az örökbefogadás költsége 9 ezer forint, feltétel, hogy az állatról biztonságos környezetben gondoskodjanak egy életen át. Érdeklődni itt lehet: 06-30/576-8935, ­06-20/242-1161.

Peti egyéves, kis testű, ivartalanított, keverék kan. Ártatlan képű, barátságos, huncut rossz­csont. Fegyelmezésre szorul, és le kell kötni az energiáit. Sétálni, labdázni szeret, és jól kijön kenneltársával. Kinti-benti kutyának ajánlott családba, olyan helyre, ahol sokat sétálnak, játszanak vele. 
 

Brumi kétéves, kis méretű, ivartalanított, keverék szuka. Idős gazdija kórházba került, aztán ideiglenes befogadójánál mindig az utcán volt. Aranyos kutyus, de először megszeppent. Mára boldogan sétál és szalad a labda után. Lakásba vagy kinti-benti ebnek ajánlott, biztonságos kerítés mögé. 

 

Morgi négyéves, középtermetű, keverék kan. Családi okok miatt adták le a menhelyre. Eleinte morgós volt, és a férfiakkal még mindig óvatos. Nyugodtan, nem tolakodva kell közelíteni hozzá. Értelmes kutya, érti az ül, marad szavakat. Türelmes, kutyájával foglalkozni akaró gazdira lenne szüksége. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában