Gazdikereső

2022.04.28. 15:00

Dobi, Atosz és Elliot várja szerető gazdiját

Ezen a héten a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) árva lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Atosz nyolcéves, komoly férfiú, akit utolért a kutyák szomorú sorsa: idős gazdája már nem tud tovább gondoskodni hű négylábú társáról, így a MÁSA-hoz került. Atosz megérdemelne még néhány jó évet, remek kondícióban lévő, barátságos, játékos kutya, figyelmes, könnyen nevelhető, jól alkalmazkodna idősebb, kevésbé aktív gazdához.

Dobi hosszú utat tett meg, mióta tavaly nyáron Tiszadobon betévedt egy ház udvarára segítséget kérni. Jobb füle csúnyán sérült volt, elfertőződött, nyüvek költöztek bele. Sérüléseiből szépen felépült, és azóta is várja az igazi érkezését. Dobi egy kedves, barátságos mackó, aki minden jó szót sok-sok szeretettel hálál meg. Fajtársaival viszont nem jön ki jól, ezért csak egyedüli kutyusnak ajánlják!

Elliot már öt hónapja a menhely lakója. Novemberben a szirmabesenyői elágazásnál kóborolva találtak rá, segítséget keresve. Alig múlt kétéves, játékos, vidám és nagyon ragaszkodó kis kutyus. Ugyan kicsi a bors, de erős. Elliot tele van energiával, mindenképp olyan gazdit szeretne magának, aki sokat tud vele foglalkozni, és kellőképp kifárasztja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában