Tündérszépek 2022

2022.03.18. 20:00

Tündérszépek fotózáson jártunk - videóval!

Vidám hangulat, profi munka, lenyűgöző környezet - bekukkantottunk egy Tündérszépek fotózásra!

BNR

Az Észak-Magyarország fotósa kapta lencsevégre Koleszár Fannit, aki nem kisebb tervvel jelentkezett a Tündérszépek szépségversenyre, minthogy megnyerje azt.

 

A fotósnak könnyű dolga volt, a 19 éves lány nagyon ügyesen mozgott a kamera előtt, olykor mégis jól jött a profi instrukció egy-egy beállásnál.

 

A fotós segít, hogy a legelőnyösebb, legtöbbet megmutató képek készüljenek a lányokról. Vannak kicsit nyakatekertebb pózok is, és van, hogy percekig mozdulatlanul kell állni, de a szépségért, ugye, mindent! Egyszerre kell odafigyelni a mosolyra, a vállra, a kézre és a lábra, de az sem mindegy, merre fordul a csípő, vagy a fenék hogyan gömbölyödik. Ebben nyújt segítséget a fotós instrukcióival.

 

Az sem mindegy, milyen ruhát hoz magával egy fotózásra a modell. Ne legyen túl kihívó, de sokat takaró sem. Egy különleges anyagú, formájú bikini sokkal mutatósabb lehet, mint egy élénk színű. Ha formásak a hölgy lábai, ne takargassa, mutassa meg bátran egy rövid szoknyában, vagy rövidnadrágban! A sportos öltözet nem azt jelenti, hogy mindent el kell takarni, egy forrónaci, vagy rövid top kerüljön be a táskába! Az elegáns ruha is lehet merészebb, nem elsőáldozásra készül a modell! A szett összeállításánál kérjék ki mások tanácsát! Próbálják fel otthon a párjuk, vagy legjobb barátnőjük előtt, mondjanak ők véleményt. Ha bizonytalanok lennétek, hozzatok magatokkal több szettet, segítünk mi is a választásban!

 

Szóval csak bártan, Hölgyeim! 

 

 

 

Az Öreg Miskolcz Hotel & Étterem gyönyörű környezetet biztosít a fotózáshoz. Kellemes hangulatú szobában és a wellness részlegben is lencsevégre kapjuk a csinosabbnál csinosabb lányokat.

 

2022. március 1-én elindult a Tündérszépek országos szépségverseny regionális fordulója. Ha szeretnél nevezni, még nem késő, március 22-ig ezt itt megteheted: nevezz mielőbb! Értékes nyeremények és élmények is várnak rád: a fődíj egy egzotikus utazás, és további nyeremények.

 

Ki lesz a legszebb? Döntsd el te! Dobj szívecskéket a lányoknak és nyerj!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában