IV. Kistokaji Forraltbor Fesztivál

2022.03.05. 10:55

Tél végi forraltbor kóstoló Kistokajban

Ínyenceket és kikapcsolódásra vágyó családokat is vártak a tél végén hagyományosan megtartott IV. Kistokaji Forraltbor Fesztiválra, március 5-én szombaton délelőtt.

Detzky Anna

Forrás: Ádám János

A finom nedű kedvelői számára különleges gasztronómiai élményt nyújtott a forraltbor főző verseny, amelyet az István Nádor Borlovagrend zsűrizett. Az aromás italt helyben készített tócsni, zsíros kenyér, vagy palacsinta mellé kortyolhattak el a résztvevők. A gyerekek számára Pepe bohóc és a Dominó duó adott interaktív műsort, megjelentek a kistokaji boszorkák és kézműves foglalkozással, csillámtetkóval is készültek a szervezők. Az iskolások néptáncot, az óvodások pedig botostáncot mutattak be. Az érkezőket toroskáposztával vendégelték meg ebédre. A jó hangulatú rendezvényt évről évre a Kistokaji Szőlő-Kert és Borbarátok Egyesülete szervezi, Tállai András miniszterhelyettes, államtitkár, országgyűlési képviselő fővédnökségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában