Futballdinasztia

2022.03.19. 18:00

Siposék családtaggá fogadták a futballt

A família eddigi állomásai: Mezőcsát, Videoton, DVTK és Mezőkövesd.

Kolodzey Tamás

Forrás: Olvasónktól

Siposékat futballdinasztiaként tartják számon: mindhárman a Mezőcsáti Városi Sportegyesületben sajátították el a labdarúgás alapjait. 

 

Elsődleges program 

 

– Később a saját és a nagyobbik fiam karrierje is hasonlóan alakult – mondta az édes­apa, a negyvenhét esztendős id. Sipos József. – Jómagam a Videoton NB I.-es utánpótlásgárdájában folytattam pályafutásomat, majd sokáig az NB II.-ben fociztam. József tizenhét évesen már pályára lépett a DVTK NB III.-as együttesében, míg a kisebbik gyerekem, Zalán jelenleg a csapattársam a megyei I. osztályban szereplő KKFC Mezőcsát színeiben. 

 

Ifj. Sipos József eddig a Mezőkövesd Zsóry FC élvonalbeli alakulatának kerettagjaként többnyire a klub második, megyei elit mezőnyben küzdő társaságában rúgta a labdát, azt azonban pillanatnyilag még nem tudja, hogy mit hoz számára a jövő. 

 

– Családunkban a labdarúgás természetesen mindennap szóba kerül, a hétvégén pedig elsődleges program – folytatta id. Sipos József, majd hozzátette: – Őszintén kívánom minden kedves sportbarátomnak, hogy hozzánk hasonló élményekben legyen része.

 

(A borítóképen: A futballdinasztia: ifj. Sipos József, id. Sipos József és Sipos Zalán)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában