Húsvéti Milliók

2022.03.09. 10:00

Játsszon velünk, egymillió forintot nyer egy szerencsés borsodi játékos

Még nem késő elkezdeni a játékot, hiszen április elejéig tart a műveltségi kvízünk, melynek heti nyereménye öt héten keresztül százezer forint és a fődíja nettó egymillió forint. Ezeket az összegeket valaki Borsodban is zsebre fogja rakni.

Fotó: Shutterstock

Szerkesztőségünk egy tudásalapú játékot indított a hírportálunkon, ahol a játék végén nettó egymillió forint pénznyeremény talál gazdára Borsodban.

 

Ha szeretné próbára tenni tudását, minden nap egy Húsvéti Milliók feliratú matricával megjelölve találja a nyerő cikket a boon.hu címlapján. Nincs más dolga, mint helyesen megválaszolni a cikkben található három kérdést! Ha aznap jól válaszolt, egy pontot kap, mellyel máris esélye van megnyerni a heti megyei nyereményt, a nettó százezer forintot. A heti nyertesek listáját a nyeremenyjatek.boon.hu oldalon tesszük közzé minden héten kedden.

Ha most regisztrál, és minden nap válaszol a kvízkérdésekre, még esélye van a fődíjra is. Játsszon velünk márciusban és április elején minél több napon keresztül, hogy biztosan bekerüljön azok közé, akik megnyerhetik az egymilliós főnyereményt Borsod megyében!  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában