Gazdit keresünk

2022.02.10. 15:00

Zsuzsika, Kokszi és Csibész keresi az álomgazdit

Az Észak-Magyarország kisállat oldalunkon ezen a héten a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) árva lakóiból mutatunk be hármat.

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Zsuzsika egyéves, közepes testű, keverék szuka. Az út szélén találtak rá törött lábbal, valószínű autó üthette el. Mostanra felépült és kiderült, hogy igencsak virgonc, játékos, kedves kutyus. Mindenkit azonnal elvarázsol a szeretetéhes állatka. Aktív gazdira lenne szüksége, aki kielégíti mozgásigényét.

 

 

Kokszi nyolc hónapos, közepes méretű, keverék kan. Kesznyétenben egy vízelvezető árokban fekve találtak rá törött lábbal októberben. A lába azóta szépen meggyógyult, de egyik szemére még mindig nem lát. Ennek ellenére élénk, barátságos kutyus, kamaszos energiával rendelkezik, sérültsége nem akadályozza.

 

Csibész tízéves, nagy termetű, keverék kan. A sétáltatók körében kedvelt öregúr, mert előrehaladott kora ellenére kicsattan az energiától, és látszik, hogy korábban szerető családban élt. Idős gazdija betegsége miatt került menhelyre. Fajtársait azonban nem kedveli, egyedüli kutyának ajánlott családba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában