Gazdit keresünk

2022.02.04. 12:00

Újabb kutyák keresik az álomgazijukat

Az Észak-Magyarország kisállat oldalán Sátoraljaújhelyről, a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóiból mutatunk be hármat.

A négylábúak a menhelyen mindennap megtekinthetők 13 és 16 óra között, szombaton és vasárnap is. Az örökbefogadás költsége 9 ezer forint, feltétel, hogy az állatról biztonságos környezetben gondoskodjanak egy életen át. Érdeklődni itt lehet: 06-30/576-8935, 06-20/242-1161.

 

Másfél éves, nagyobb testű, labrador-shar pei keverék szuka lett a ­sátoraljaújhelyi menhely lakója. Mivel még új beköltöző, ezért egyelőre nem kapott nevet. Chip még nincs benne, de hamarosan megkapja kötelező oltásaival együtt. Olyan gazdira lenne szüksége, aki kezdeti félénkségét képes feloldani. 

Nyolc hónapos, nagyobb méretű, kopószerű kant fogadott be nemrégen az alapítvány. Új lakó, ezért még nem adtak neki nevet. Lehetséges, hogy egy csöppet fog nőni. Egyelőre megszeppent, de korának megfelelően mozgékony, és ha kinyílik, szívesen játszik. Jelenleg első oltására, chipjére várakozik. 

 

Igor hároméves, nagy termetű, keverék kan. Egy bevásárlóközpont környékén szaladgált lefogyva, éhesen és szomjasan. A menhelyen újra jó formába került, mert remek étvágya van. Kedves, jóindulatú kutya, bár a kennel körül járkáló fajtársait ugatja. A séta előtt izgatott, de odakint kezelhető. 

  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában