Imalánc

2022.02.05. 11:00

Tizenkét hetes imaharc indult a nemzetért

DA

Tizenkét hetes imaláncot hirdetett Magyarországért és a magyar nemzetért 2022. április 3-ig a budapesti Őrtüzek Imádság Háza, amelynek célja, hogy Isten szeretetterve valósulhasson meg a magyarság jövőjével kapcsolatban. Az Imádság Háza hálózat egy felekezetközi keresztény mozgalom, amely Miskolcon is működik. 

 

Törekvése a szüntelen jelenlét Isten előtt imádságban vagy dicsőítéssel, a bibliai Dávid király sátra mintájára. A jelenlegi imaharchoz bárki csatlakozhat menet közben is, aki tudja vállalni, hogy naponként könyörög az Úrhoz a magyar nemzetért. Az imák tartalma és időkerete nincs meghatározva, bár mankóként aktuális témákat ajánlanak a szervezők. Ehhez a segédletet az imadsaghaza.org honlapról lehet letölteni. A szervezet YouTube-csatornáján pedig egyházi vezetők osztják meg gondolataikat a kezdeményezéshez kapcsolódóan. 

 

Levelezőlistát hoztak létre azok számára, akik szeretnének inspiráló gondolatokat kapni az imádságaikhoz. Erre szintén a szervezet internetes felületén lehet feliratkozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában