Törzshely 2022

2022.02.01. 10:00

Most kiderül, melyek a legjobb borsodi vendéglátóhelyek - Nevezze be kedvencét!

Ön hova jár szívesen szórakozni? Mutassa meg másoknak is! A játékunk során három kategóriában keressük, hogy melyek a megye legjobbjai. Nevezni lehet tehát miskolci helyet, de a borsodi városokban, továbbá a községekben is szeretnénk felkutatni a legjobbat.

Fotó: Shutterstock

Ön is szeret egy fárasztó nap vagy akár egy hosszú hét után lazítani egy sörözőben vagy borozóban? Vagy Ön szívesebben tölti az idejét a kedvenc pizzázójában? Esetleg péntek este beindul a bugi a lábában, és a jól bejáratott zenés, táncos szórakozóhely felé veszi az irányt? Megyénkben számos kiváló vendéglátóhely csábít arra, hogy a barátokkal eltöltsük a szabadidőnket. Bizonyára ezek közül mindenkinek megvan a saját törzshelye. Mi pedig most erre vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóinknak melyik a kedvence.

 

Éppen ezért február 1-én 10 órakor elkezdődött a Törzshely 2022 játékunk, melynek az első, február 14-ig  tartó szakaszában jelöléseket várunk, hogy megtudjuk, melyek olvasóink kedvenc megyei vendéglátóhelyei. Ha van olyan hely, ami kedves a szívének, ahová a legszebb emlékei kötődnek és ahol mindig örömmel látják Önt, ne habozzon, nevezze be a játékunkba.

 

Nevezni akár vendégként, akár tulajdonosként is lehet. A jelöléseket három kategóriában (megyeszékhely, város, község) várjuk a boon.hu/torzshely oldalon. A nevezéshez nincs más dolga, mint az oldalunkon kitölteni a jelölési űrlapot és feltölteni egy, a helyről készült képet.

 

És hogy mi lehet törzshely? Nehéz nekünk definiálni, hiszen bármely alkalmi vendéglátóhely, bár, italüzlet, étterem, zenés-táncos szórakozóhely, büfé, cukrászda és ezeknek a mutációja nevezhető.

 

A jelölési szakaszt követően 2022. február 28-tól szavazással egybekötött nyereményjáték indul, ahol a szavazók között nettó százezer forint értékű pénznyereményt sorsolunk ki, a legtöbb szavazatot kapott Törzshelyek pedig milliós értékű reklámcsomagot nyerhetnek.

 

Látogasson el a boon.hu/torzshely oldalunkra és nevezze be még ma a kedvenc helyét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában