A Dal 2022

2022.02.23. 19:00

Megérkezett Bari Laci Elsétáltál akusztik verziója - indul a szavazás!

Elindult A Dal 2022 - Akusztik versenydala szavazás!

BNR

Bari Laci/Facebook

Fotó: lacikabari

Bari Laci szomorúan vette tudomásul, hogy idén nem sikerült továbbjutnia a következő fordulóba A Dalban Elsétáltál című dalával: „Mindenek ellenére én abszolút meg vagyok elégedve a produkciómmal, nagyon büszke vagyok a saját zenekaromra, akikkel ismét egy színpadon játszhattunk egy ország előtt - méghozzá szerintem magunkhoz méltóan” - írta közösségi oldalán a miskolci énekes.

 

Nagyon jól érezte magát a színpadon és bár a zsűri semmi rosszat nem mondott a daláról, tisztelettel elfogadta az értékelést.

 

„Ez a műsor, a stáb, az egész atmoszféra, az adással járó előkészületek, a tavalyi szereplésemből és sikereimből adódóan mindentől függetlenül egy nagyon különleges helyet foglal el a szívemben” - írta.

 

Bari Laci továbbsétál

 

A továbbjutóknak nagyon sok sikert kíván. Ő pedig továbbsétál, ugyanis csapatával rengeteg készülő projektben vesznek részt, sok helyen láthatjuk majd őket a közeljövőben, illetve új dalok és feldolgozások is jönnek.

 

Addig is, ne felejtsétek el, elindult A Dal 2022 akusztik szavazás, ahol versenyben van Bari Laci Elsétáltál dala is! Hallgassátok meg és szavazzatok!

 

A Dal 2022 - Akusztik versenydala

 

Szavazz kedvencedre március 9. éjfélig, a https://mediaklikk.hu/adal2022/akusztik oldalon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában