Tündérszépek

2022.02.07. 14:00

Így születnek a Tündérszépek

Már elindult a jelentkezők fotózása.

MM

Fotó: Shutterstock

2022-ben, immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt. A jelentkezők fotózása már elindult, ennek kapcsán beszélgettünk az eddig kiválasztottakkal. Érdeklődtünk tőlük, honnan halottak a versenyről, miért jelentkeztek rá, mit várnak ettől a megmérettetéstől.

 

A legtöbben a boon.hu weboldalán vagy a Boon Facebook-oldalán találkoztak a verseny kiírásával.

 

Laurát (23) egészen romantikus módon a párja nevezte be, ő nem is tudott róla. Természetesen nagyon örült neki és nagyon jól esett neki ez a gesztus, neki magának sosem volt elég bátorsága a jelentkezéshez. 

 

Zsófia (21) korábban modellkedett, és régóta kacérkodott a szépségversenyek világával, de úgy érzi, most jött el az idő arra, hogy be is nevezzen egyre. Szeretné magát megméretni a Tündérszépeken, és kíváncsi rá, mit tud elérni, mire képes. Emellett bizonyítani szeretne, magának is és édesanyjának is, aki mindig vágyott rá, hogy a lánya részt vegyen egy ilyen versenyen. Nagyija is nagyon izgul, folyton nézni az újságot és a boon.hu-t, mikor lesz hír a Tündérszépekről. Zsófia büszke is rá, hogy ilyen igazán modern nagymamája van.

 

Mint megtudtuk: Laura izgult a verseny miatt, különösen a bikinis fotók miatt, mert még sosem fotózták ilyen kevés ruhában. Zsófia viszont, aki már modellkedés miatt rendelkezik ezen a téren tapasztalatokkal, nyugodtan, sőt kíváncsian várta. Mivel ő is szokott a fényképezőgép másik oldalán állni, úgy érzi, jobban meg tudja érteni, mikor mit vár el tőle a fotós, mire van szükség.

 

A lányok természetesen remélik, hogy jó eredményt fognak elérni a versenyen, bár Laura elárulta nekünk, neki vannak azért kételyei, hiszen ő már szült egy gyermeket, van egy kisfia, de szeretné megmutatni a világnak, hogy egy anyukának is van keresnivalója szépségversenyen. Úgy véli, egy anyuka is érezheti magát csinosnak, lehet elég önbizalma egy versenyen való részvételhez.

 

Sok sikert kívánunk a lányoknak!

 

Ha Ti is szeretnétek jelentkezni a Tündérszépek versenyre, és megméretni magatokat, 2022. március 12-én 10 óráig itt megtehetitek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában