Tündérszépek

2022.01.12. 14:00

Nagyon dögös képekkel jelentkezett Tóth Vivien a Tündérszépek versenyre

Emlékszik még, melyik gyönyörű lány jutott a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos döntőjébe Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből? Mutatjuk az első szexi fotókat róla!

BNR

2021-ben Tóth Vivien képviselte Borsod-Abaúj-Zemplén megyét a Tündérszépek döntőjében. A szépség először titokban tartotta a nevezését, de amikor az újságban megjelent a fotója, a nagymamája egyből kiszúrta azt. Ezek után gyorsan híre ment a családban, hogy Vivien ott lesz a versenyen. Ezeket a képeket küldte magáról a lány:

 

 

A fotókat elnézve nem véletlen, hogy végül ő képviselhette megyénket az országos döntőben.

 

Vivien barátnője korábban indult a versenyen, az általa mesélt élmények hatására úgy döntött, ő is kipróbálja magát. És milyen jól tette, hiszen a döntőig menetelt.

 

Legyél Te a győztes 2022-ben!

 

2022-ben, immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre december 15-től jelentkezhetnek a 18-29 év közötti hölgyek. Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok. További részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában