Pályázat

2022.01.08. 14:30

Hétfőig lehet még pályázni fiatal pároknak az álomesküvőre

„Egy szív: fél szárny. Most már repülhetsz.”

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Illyés Gyula sorait választották a pályázat mottójául, mert kifejezi a házasság, az esküvő eufóriáját, amikor az örömöt kifogyhatatlannak érezzük, s csak a csillagos ég a határ.

 

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete immár harmadik alkalommal hirdeti meg „Nagycsaládos esküvő” címmel pályázatát. Olyan fiatal – 30 év alatti – párok jelentkezését várják, akik szerelmüket eljegyzéssel erősítették meg, s úgy érzik, eljött az idő, hogy életükben először kimondják a boldogító igent. A beérkezett pályázatokat a NOE elnöksége bírálja el, azonban csak a NOE tagjai pályázhatnak.

 

A beadási határidő: 2022. január 10.

 

Az eljegyzésről készült fotókat (4-5 db), egy rövid, maximum kétoldalas írott, vagy kétperces videofelvételt (mp4, YouTube, Videó linkje) várnak, amelyben bemutatják, hogy miért is fontos számukra a házasság. A pályázatokat a [email protected] e-mail címre kérik a szervezők. A nyeremény ingyenes házasságkötés, március 20-án a Boldogság Világnapján a budapesti Barabás Villában. Ennek keretében biztosítják az anyakönyvvezetőt, a szertartás feldíszített környezetét, egy maximum 30 főre szóló esküvői fogadást a családtagokkal közösen, fotóst, valamint grafikussal közösen megálmodott meghívót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában