Gyermekmosoly 2021

2022.01.01. 14:00

Gyermekek mosolya, szüleik büszkesége

Lezárult a Gyermekmosoly 2021 fotópályázat első, megyei fordulója, melynek eredményét szerdán hirdettük ki.

Balogh Csilla

Fotó: Kozma István

A tavalyi játék sikere után idén ismét meghirdettük Gyermekmosoly fotópályázatunkat. Az első forduló nyerteseit szerdán vártuk eredményhirdetésre szerkesztőségünkbe. A versenybe két korcsoportban, 0–3 éves, illetve 4–7 éves korig lehetett a gyermekek aranyos, vicces vagy éppen zsivány, grimaszoló fotójával nevezni, amelyekre olvasóink szavazhattak. A népszerű játékra a szülők csaknem 600 gyerkő­cöt neveztek be a megye egész területéről, akikre több mint 17 ezer szavazat érkezett. A legkisebbek között a szalonnai Béres Bori lett az első, megelőzve a múcsonyi Putnoki Lara Norinát és a miskolci Visontai Pannát. A nagyobb gyermekek mezőnyében a szirmabesenyői Horváth Olívia Hannára érkezett a legtöbb voks, őt az ózdi Érsek-Muszka Amira és a felsőberecki Bódvai Jázmin követte.

 

A gyermekek értékes játék­utalványt nyertek.

Horváth Olívia Hannát már harmadjára nevezték a versenybe szülei. Édesanyja, Szabó Georgina elmondta, hogy kislánya tavalyelőtt már volt első helyezett. Idén a tavalyi játék vége előtt egy nappal meghalt nagyapja emlékére jelentkeztek, aki nagyon szerette volna, ha a kislány megnyeri a versenyt ebben a korcsoportban is.

 

A legkisebbek közül Béres Borbála lett az első.

 

– Olyan gyönyörű ez a kislány, és olyannyira büszkék vagyunk rá, hogy azt szerettük volna, ha ezt a nagyvilág is látja – fogalmazott Béres István, a boldog apuka.

 

A megyei 1. helyezettek automatikusan vehetnek részt az országos versenyen, amely 2022. január 10-én 10 órakor indul.

 

(A borítóképen: A győztes gyerekek: Bori, Olívia Hanna, Panna és Lara Norina)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában