Jótékonyság

2022.01.27. 12:00

Edzésekkel támogatják a kicsik gyógyulását

Három ember összefogásával kínálnak vonzó programot Miskolc sportkedvelő közönségének ebben az évben.

Nagy-Hankó Krisztina

Fotó: Shutterstock

Nem egyszerűen egészségmegőrző tevékenységről van szó, hanem egy jótékony kezdeményezésről. Minden hónap negyedik szombatján alakformáló tornát tart Monoczki Andi az M1 Fitnessben a Mr. Minden támogatásával és adománygyűjtéssel. Az aerobiktréner, aki maga is két kisgyermek édesanyja, érzékeny szülőként szeretne tenni a kicsik gyógyításáért, ezért úgy döntött, jótékony cél érdekében mozgósít. Minden hónapban tart egy órás edzést, aminek bevételét a gyermekegészségügynek ajánlja fel. A sportoló gyerekkora óta versenyez, 2008 óta pedig maga is oktat. Monoczki Andi azért indítja a programot, mert úgy gondolja, nemcsak a beteg gyerekeknek segíthet így, hanem a felnőtteknek is. A kezdeményezéshez kapcsolódva Mádi Tamás, az M1 Fitness & Wellness Kft. ügyvezetője helyet kínált az edzésekhez, ahová a jelzett napokon 11 órára várják a támogató, mozogni vágyó közönséget. Az üzletember ragyogó ötletnek tartja a kezdeményezést, hiszen ő is két gyermeket nevel, és azt vallja: nincs fontosabb, mint a kicsik egészsége.

 

Egy éven át 

 

A kezdeményezést a Mr. Minden cégtulajdonosa, Molnár Ádám is segíti, aki folyamatosan keresi, milyen jótékony ügyek mellé állhat. Három kisgyermek édesapjaként megtapasztalta, milyen kétségbeejtő helyzetbe kerülnek a szülők, amikor beteg gyermekük életéért aggódnak. Ezért támogatja egy éven át az egészségmegőrző programot.

 

(A borítóképen: Aerobikórán - illusztráció)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában