Gazdikereső

2022.01.29. 13:00

Cuki miskolci kutyusok keresik a szerető gazdit

Kisállat oldalunkon ezen a héten a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) árva lakóiból mutatunk be hármat.

Forrás: MÁSA

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Forrás: MÁSA

Mütyür négy hónapos, közepes termetű, keverék kan. Alig egy hónap múlva visszakerült a menhelyre, mert örökbefogadói nem tudtak elegendő időt szánni rá. Korához illően kedves, játékos kis kutyus, még sokat kell vele foglalkozni. Abban bízik, hogy talál egy gazdit, aki egy életre tudja vállalni.

 

Forrás: MÁSA

Rolly négyéves, nagy méretű, labradorszerű kan. Korábbi gazdái nem foglalkoztak vele, és rossz körülmények között tartották. Egyelőre szeleburdi, akár egy kölyök. Viszont látszik, hogy mindenre figyel, és fajtajellegéből adódóan valószínűleg könnyen tanul. Olyan gazdira lenne szüksége, aki tanítgatná.

 

Forrás: MÁSA

Sprint egyéves, nagyobb testű, keverék szuka. A menhely közelében talált rá egy önkéntes a bozótosban. Ott vert tanyát. Miután sikerült megfogni, már megnyílt, és bár picit félénk, de nagyon barátságos kutyus. Fajtársaival jól kijön, könnyen kezelhető, jámbor állat. Türelmes, szerető gazdira vár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában