Varga Balázs emlékére

2021.12.08. 18:00

Nem is reméltek ekkora összeget

Jótékonysági felajánlásokat is fogadtak az emlékkoncert résztvevőitől.

NHK

Forrás: Olvasónktól

A Broken Springs zenekar bemutatkozó koncertje volt Bükkaranyoson a művelődési házban november végén. A koncertet az együttes fiatalon elhunyt zenésztársa, barátja, Varga Balázs emlékének szentelte, aki bükkaranyosi illetőségű volt.

 

A Broken Springs miskolci progresszív rockzenekar ebben a formátumban most tartotta első koncertjét, de a tagok régóta ismertek lehetnek a zenekedvelők számára.

 

Varga Balázzsal öt évig játszottak együtt a Choice with no voice zenekarban 2006 és 2011 között. Évekkel később újrakezdték a közös munkát, a Broken Springs első próbáján még Balázs is jelen volt.

 

A muzsika ereje

 

A zenélés csak hobbi, mindenkinek van civil foglalkozása – mondta Simkó József, az együttes tagja. A zenekar többnyire saját számokat játszik, újakat és régebbieket is, amelyek az előző formációkban születtek.

 

A mostani fellépésük iránt sokan érdeklődtek, de végül jóval kevesebben tudtak csak eljönni az eseményre a koronavírus-járvány gyors terjedése miatt.

 

A jó hangulatú, családias koncertre a belépés ingyenes volt, de jótékonysági célra vártak felajánlásokat a résztvevőktől a Zsófi-ReményVár Egyesület javára.

 

(A borítóképen: A bükkaranyosi színpadon a Broken Springs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában