Gesztelyi FC

2021.12.23. 13:00

Mindenkit megleptek

Remek hangulatú évzáró ünnepséget tartott a napokban a Gesztelyi FC.

KT

Forrás: Olvasónk küldte

A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság második helyezettjének háza táján úgy gondolták, hogy a fehér asztalhoz ültetik azokat, akik hozzátették a magukét a „félidős ezüstérem” megszerzéséhez.
 

Másnap reggelig 
 

– Nagy örömünkre szolgált, hogy valamennyi meghívottunk tiszteletét tette nálunk – mondta Bacsó Levente, a klub elnöke, majd hozzátette: – Itt voltak természetesen a főszereplők, azaz a játékosok, az egyesület irányítói, a stáb tagjai, a rendezők, a polgárőrök, a támogatók, és örültünk, hogy eljött dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselőnk, valamint Simon István, településünk polgármestere, aki sok meccsünket is végigszurkolta. 

 

A rövid értékelést és beszédeket követően, a karácsonyhoz illően, többek között töltött káposztát tálaltak fel, majd következett az a meglepetés, amelyről így beszélt Bacsó Levente: 

 

– Sokat gondolkodtunk azon, hogy mivel lepjük meg klubtagjainkat és a velünk szimpatizálókat. Végül arra jutottunk, hogy kis apróságokkal ugyan, de mindenkinek kedveskednünk kell. Ennek jegyében klubunk címeres ereklyéit és felszereléseit, továbbá fotókat és az ünnepi asztalra való, tájjellegű nedűket nyújtottunk át. 

 

Arra a kérdésre, hogy meddig tartott a mulatság, az elnök szerényen elárulta, hogy másnap reggelig.
 

(A borítóképen: Simon István, dr. Koncz Zsófia és Bacsó Levente az évzárón)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában