Miss Hungary

2021.12.04. 16:00

A miskolci Orosz Titanilláért izgulhatunk szombat este

Szombaton rendezik meg a Miss Hungary szépségversenyt, amelyen a miskolci lány is részt vesz.

Forrás: ok

Szombaton este 7-től rendezik meg a 31. Miss Hungary 2021. Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztás döntőjét a Gödöllői Királyi Kastélyban. A legszebbek között van a 25 éves Orosz Titanilla, aki a Miskolci Egyetemen végzett gyógytornászként. Titanilla Miskolcon él a családjával, szüleivel, testvérével és 3 kutyájával. Az állatok szeretete már kiskora óta elkíséri, árulja el magáról a szépség. Többször mentett már állatot Miskolcon, és segített abban is, hogy mihamarabb gazdit találjanak. „Nagyon büszke vagyok a szüleimre, mert idén volt a 30. házassági évfordulójuk. Ők az élő példa arra, hogy igenis létezik igaz szerelem”, írta bemutatkozójában Titanilla. Megtudhatjuk róla azt is, hogy nagyon sok hobbija van, imádja aktívan tölteni a szabadidejét.

„Egy héten általában négyszer járok konditerembe edzeni, kétszer pedig aerobikedzésekre. És imádok futni. Általában hosszú távokat futok, azaz 10–21 kilométereket”, írta magáról Titanilla.

Titanilla még elárulta, célja az emberek életminőségének javítása és az egészséges táplálkozás megismertetése. Ezért is választotta szakdolgozati témájának az obezitológiát, hogy segítséget tudjon nyújtani a túlsúlyos embereknek abban, hogy minél könynyebben tartósan és egészségesen szabaduljanak meg a felesleges kilóiktól.

(A borítóképen: Orosz Titanilla)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában