Adventi időszak

2021.12.05. 09:00

A legszebb ünnepi fényeket keresik Szikszón

Szikszó Város Önkormányzata keresi a város legszebben kivilágított családi házát, valamint társasházi ablakát, erkélyét.

A hétfői testületi ülésen döntöttek az „adventi szépségverseny” meghirdetéséről. Így várják a karácsonyi fénybe öltöztetett otthonokról készített képeket, melyek hűen tükrözik az ünnepi hangulatot, hívta fel a figyelmet Sváb Antal, Szikszó polgármestere.

Nevezni a [email protected] e-mail címre december 1-je és december 10-e között beküldött fotóval, esetleg a dekoráció rövid leírásával, valamint név, lakcím, telefonszám megküldésével lehet.

Családi ház és társasház kategóriában is értékes nyereményhez juthat a verseny győztese, amelyről közönségszavazás dönt majd. A beérkezett fotókra Szikszó város honlapján december 11-e és december 17-e között lehet szavazni. Az eredményhirdetést december 18-án a Főtéren tartják meg a negyedik adventi gyertyagyújtás alkalmával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában