Gyűjtés

2021.11.26. 21:00

Ilonka már segített a Mikulásnak

Ebben az évben a MIÓVI Nyitnikék Óvoda hátrányos helyzetű gyermekeinek gyűjtjük a csokikat.

Fotó: Hegyi Erika

Több teli szatyorral érkezett szerkesztőségünkbe szerdán Kovács Gáborné Ilonka, aki régi segítőnk. Lapunk szinte minden adománygyűjtő akciójához csatlakozik, mert szívügye, hogy a nehéz sorsú gyerekek minden segítséget megkapjanak. Legutóbb arról olvasott lapunkban, hogy szeretnénk megszépíteni a MIÓVI Nyitnikék Óvoda hátrányos helyzetű növendékeinek Mikulás-ünnepségét. Ilonka azonban nem csokoládéval járult hozzá a kicsik boldogságához, hanem kiváló minőségű gyermekruhákat, puha plüssállatokat és kesztyűbábokat hozott. Nagylelkű segítőnkről jól tudják az ismerősei és rokonai, hogy minden esetben jó helyre juttatja az adományokat, ezért neki viszik el, ha valamit már a saját gyermekeik, unokáik kinőttek vagy nem használnak, de más családok még szívesen fogadnak.

Ilonka fáradhatatlan. Csatlakozott azoknak az édesanyáknak a csoportjához, akik sütiket sütnek azért, hogy elvihessék azoknak, akik ebben a nehéz, járványos időszakban is emberfeletti munkát végeznek. Azonban készül karácsonyra is, már gyűjti a játékokat, hogy a karácsonyi Segítünk! akcióját is támogassa.

Kedves olvasóink! Még várjuk a táblás csokikat, melyet szerkesztőségünk ügyfélszolgálatán lehet bedobni a nagy, piros dobozba. Szerezzünk együtt örömet a Nyitnikék Óvoda gyermekeinek! Határidő: december 3-a dél 12 óra. Címünk: Miskolc, Zsolcai kapu 3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában