Gazdit keresünk

2021.11.19. 12:00

Gömbi, Pirike, Pehely gazdit keres!

Az Észak-Magyarország kisállat oldalán ezen a héten a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) gazdira váró lakóiból mutatnak be hármat.

Facebook-oldalukon minden gazdikereső négylábú megtekinthető. Előzetes megbeszélés alapján történik az átadás. A kutyákat csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.


Gömbi másfél éves, nagyobb termetű, keverék kan. Kedves új lakó a MÁSA-nál, akinek idős gazdija elköltözött. A kutyának nem volt hová mennie, így a menhelyre került. Egy kicsit bátortalan, de látszik, hogy szeretne barátkozni. Szerető, családi környezetben kedves, hízelgő kutyus válhat belőle.


Pirike hároméves, kis testű, keverék szuka. Beérkezésekor nagyon népszerű volt, hamar örökbe fogadták. Később kiderült, hogy kíváncsi természete miatt hajlamos a szökésre, így visszakerült az alapítványhoz. Odavan az emberekért, igényli a sok sétát és törődést. Inkább benti kedvencnek ajánlott.


Pehely egyéves, kisebb méretű, keverék szuka. Hosszabb ideje kóborolt Sajóörösön. Sok rossz tapasztalata lehet, mert félénken érkezett. Azóta kissé megenyhült, de még sokszor behúzott farokkal jár, és megijed a hirtelen érintésektől. Ragaszkodó, látszik rajta az igyekezet, hogy jó kutya szeretne lenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában