Gazdit keresünk

2021.11.15. 13:00

Gazdit keres Milka, Picur és Holly

Sátoraljaújhelyről, a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóiból mutatunk be hármat.

A négylábúak a menhelyen mindennap megtekinthetők 13 és 16 óra között, szombaton és vasárnap is. Az örökbefogadás költsége 9 ezer forint, feltétel, hogy az állatról biztonságos környezetben gondoskodjanak egy életen át. Érdeklődni itt lehet: 06-30/576-8935, 06-20/242-1161.


Milka négy hónapos, kis termetű, foxterrier szuka. Még ismerkednek vele, és oltás, ivartalanítás előtt áll, aztán lehet majd örökbe fogadni. Először félénk volt, bekuckózott a kibélelt kutyaházba. Viszont most már a huncut arcát mutatja, többet megy ki a napsütésbe. Kizárólag lakásban tartásra ajánlott.


Picur tízéves, kis testű, keverék szuka. Idős gazdája kórházba került, betörtek a házukba, ő pedig elmenekült a kölykével. A babakutya elveszett. Picur most még nagyon fél, csak enni és a dolgát végezni jön elő. Nagyon kedves kutyus, amint elkezd barátkozni, ivartalanítás után hazavihető benti tartásra.


Holly hároméves, nagy méretű, csoda szép, ivartalanított kuvasz szuka. Átdobták a menhely kerítésén, eleinte nyugtalan volt, de hamar megbarátkozott a hellyel. Bár idegen férfiakra máig gyanakszik. Barátságos, játékos, aktív állat, szívesen sétál pórázon. Családi kutyaként érezné jól magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában