visszavonult

2021.11.26. 07:30

Futballmeccsek helyett már csak buszokat vezet

Visszavonult Kátai Gábor országos kerettag labdarúgó-játékvezető. Ellenőrként folytatja.

Kolodzey Tamás

Forrás: Olvasónk küldte

A Jászberény – Salgótarján NB III.-as bajnoki mérkőzésen sorfalat állt a két együttes, majd az MLSZ illetékes bizottsága nevében Gaál Gyöngyi és Kurmai Zoltán köszöntötte és ajándékozta meg a borsodi sípmestert.A Jászberény – Salgótarján NB III.-as bajnoki mérkőzésen sorfalat állt a két együttes, majd az MLSZ illetékes bizottsága nevében Gaál Gyöngyi és Kurmai Zoltán köszöntötte és ajándékozta meg a borsodi sípmestert.

Megverték Körömben

Megverték Körömben – A kétszázegy harmadosztályú kilencven percemmel megyei csúcstartó lettem – kezdte Kátai Gábor, majd hozzátette: – Két évtizede vizsgáztam, és húsz évig jártam a stadionokat. És most, az ötvenhez közelítve döntöttem úgy, hogy elég volt, bár levezetésként futsalozni még fogok. A labdarúgástól nem szakadok el, ha minden igaz, először megyei, később országos ellenőrként folytatom, persze csak ha igényt tartanak rám.

Amikor egy emlékezetes sztorijának felidézésére kértük, így felelt:

– Pályám kezdetén, még megyei hármasként kaptam egy jobbegyenest a Köröm – Mályi rangadón. Itt kell idéznem a volt miskolci FIFA-jelvényes, a már Ausztráliában élő és dolgozó Fábián Mihályt, aki szerint az a jó dirigens, akit életében legalább egyszer megvernek.

Kátai Gáborral a jövőben ugyan nem találkoznak a futballisták, a nagyközönség azonban bárhol összefuthat vele. „Hősünk” ugyanis a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. buszsofőre.

– Már csak járműveket vezetek, évek óta szállítom az utasokat. Legutóbbi munkanapomon először a 45-ös, majd a 11-es járatokat vittem. A munkahelyemen most azzal vicceltek meg, hogy könnyű nekem, mondván, eddig vezettem és ezután is vezetni fogok, ráadásul pedig majdani ellenőrként cégünk ellenőreit is furikázom.

(A borítóképen: Kátai Gábor az utolsó NB III.-as bajnoki találkozóján)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában