Gazdit keresünk

2021.11.24. 08:30

Ezen a héten sátoraljaújhelyi kutyusok keresik az álomgazdit

Kisállat oldalunkon ezen a héten Sátoraljaújhelyről, a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóiból mutatunk be hármat.

Forrás: Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány

A négylábúak a menhelyen mindennap megtekinthetők 13 és 16 óra között, szombaton és vasárnap is. Az örökbefogadás költsége 9 ezer forint, feltétel, hogy az állatról biztonságos környezetben gondoskodjanak egy életen át. Érdeklődni itt lehet: 06-30/576-8935, 06-20/242-1161.


Makkocska két hónapos, kis-közepes termetű, mudi jellegű kan. Makkoshotyka mellett találtak rá. Aranyos, önálló kiskutya. Egyedül lakik egy kennelben, de szépen elfoglalja magát. Túl van az első parvooltáson, külső és belső élősködők elleni védelmet is kapott. Egy meleg, szerető otthonra vágyik.


Legény egyéves, nagyobb, vékony testű, keverék kan. Egy mezőn ücsörgött szoborrá dermedve, amikor megtalálták. Először rá se mert nézni az emberekre. Most már élénk, hagyja magát simogatni és a hangját is hallatja. Féreghajtáson, bolhairtáson túl van, de az oltásai még váratnak magukra.


Tóbiás fiatal, kisebb méretű, tacskó jellegű kan. A Miskolci Állategészségügyi Telepről került az alapítványhoz. Egyelőre még nem sokat tudnak róla a menhely munkatársai, még ismerkednek vele, azonban az már kiderült, hogy barátságos, jó étvágyú kutyus. Testalkata miatt akár lakásba is ajánlott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában