Modern Gyárak Éjszakája

2021.11.11. 21:00

Éjjel nyílnak a gyárkapuk

A Modern Gyárak Éjszakája programsorozatot immáron ötödik alkalommal szervezi meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

20191115 Pécs Gyárak éjszakája program a Hauni gépgyárbanl Fotó: Laufer László LL Új Dunántúli Napló

Forrás: MW

Fotó: Laufer László

„A Modern Gyárak Éjszakáját azért hoztuk létre, hogy minden érdeklődő számára kézzelfogható közelségbe hozzuk a Magyarországon történő technológiaváltást. Jólétünk és fenntartható növekedésünk záloga ugyanis nem más, mint az innováció és digitalizáció. Itt a lehetőség, hogy most megismerjük, mit is jelent mindez a gyakorlatban” – mondta korábban dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a programmal kapcsolatban.

A november 12-i eseményen hibrid módon, személyes gyárlátogatás mellett a rendezvény honlapján elérhető virtuális sétákon, gyárbemutató filmeken és élő bejelentkezéseken keresztül ismerhetik meg a résztvevők a regisztrált gyárak egyedi megoldásait, termelési folyamatait, megújuló technológiáit, továbbá munkaadói, közösségépítő szerepét. Bár a részvétel ingyenes, előzetes regisztrációhoz kötött, amit a korábban említett honlapon keresztül tehetnek meg az érdeklődők, illetve ott található az a tematikus térkép is, amelyen megjelenik megyékre, városokra lebontva a közreműködő vállalatok listája.

(A borítóképen: Látogatók egy korábbi rendezvényen [illusztráció])

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában