hasznos ötlet

2021.11.24. 13:00

Díjazzák a dolgozói ötleteket

Pénz vagy ajándék jár a munkavállalóknak, ha hasznos ötlettel állnak elő.

Forrás: ÉM

A borsodivánkai Jura Plussz Kft. fennállása óta elkötelezett híve a technológiai fejlesztéseknek, az elmúlt időszakban több sikeres beruházást is megvalósítottak. Részt vettek a Magyar Multi Program pályázatában, aminek köszönhetően gépbeszerzések, infrastrukturális fejlesztés, valamint a csarnokok bővítése is megvalósult. Ezen kívül pedig oktatásokra és vezetőképzésekre is nyertek támogatást.

A Jura Plussz Kft. 1993-ban alakult kizárólag magánszemélyek közreműködésével létrejött vállalkozás, amely a kezdetekben hidegkialakítás és fémforgácsolási munkával foglalkozott. Később a beruházások és a fejlesztések megvalósításának köszönhetően nemcsak a cég kapacitása, hanem tevékenységi köre is megváltozott, lézervágóval, valamint a régióban egyedülálló finomkivágó technológiával bővült.

Jelenleg több mint 150 munkavállaló dolgozik a cégnél, akiknek nagy része helyi, de a környező településekről is bejárnak. A vezetőség nagy hangsúlyt fektet azon alkalmazottak díjazására, akik olyan ötlettel állnak elő, amely nagy arányban növeli a cég bevételét. A jutalom nem kizárólag pénz lehet, hanem többszöri jó gondolat beadásáért, különböző ajándékokkal jutalmazzák a dolgozókat.

Tállai András a dél-borsodi térség országgyűlési képviselője, gyárlátogatáson vett részt a folyamatosan fejlődő és megújuló üzemben, mely után elmondta: „Öröm volt azt tapasztalni, hogy a beruházás által egy olyan cégnek segíthettünk, amely többségében helyi munkavállalókat alkalmaz, akik a fejlesztésnek köszönhetően korszerű körülmények között tudnak dolgozni.”

(A borítóképen: Tállai András a gyárlátogatáson)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában