cicaketrec

2021.11.09. 11:00

Cicáinak gyűjt a második esély alapítvány

A régi, nehezen tisztítható cicaketreceket szeretné lecserélni a helyi gyepmesteri telepen a Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány.

Detzky Anna

„A legtöbb régi ketrec fából készült, amit nem lehet megfelelően kifertőtleníteni, ezért szeretnénk újabb, fém ketreceket beszerezni” – írja közösségi oldalán a szervezet.

„Korábban négy darabra már sikerült adományokat gyűjteni. Ezekben a kiscicák laknak most, de még szükségünk lenne újabb hatra. A kiválasztott modern cicalakhelyek igény szerint átalakíthatóak, amiben az állatok jobban elférnének. Az első tapasztalatok szerint, a félősebb cicák is hamarabb megnyugszanak ezekben, mert nem felülről kell benyúlkálni hozzájuk takarításkor, hanem oldalról.”

Ha valaki segíteni szeretne, az alapítvány " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-oldalán feltüntetett számlaszámra lehet átutalni az összeget. Közleményben a „cicaketrec” mottót kell feltüntetni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában