Broken Springs

2021.11.20. 09:00

A barátjukra emlékeznek

Az első közös koncertjüket adják a régóta ismert muzsikusok.

NHK

Broken Springs bemutatkozó koncert – Varga Balázs-emlékkoncert – lesz Bükkaranyoson a művelődési házban november 20-án, szombaton, 18 órai kezdettel.

Bár a Broken Springs mint miskolci progresszív rockzenekar most tartja első koncertjét, a tagok azonban régóta ismertek lehetnek a zenekedvelő hallgatóság számára. Az énekes Deák Judit mellett Kozák „Kozi” Tibor basszusgitáros, Simkó József gitáros, billentyűs, továbbá Sumalán Gergely dobos, illetve Tóth Péter gitáros alkotják a zenekart. Vendégzenészként színpadra lép Udvarnoki Tamás basszusgitáros és Németh Csaba, aki tank drumon játszik.

Az est különlegességét az adja, hogy a koncerttel szeretnének megemlékezni fiatalon elhunyt barátjukról, zenésztársukról, Varga Balázsról, akivel öt évig együtt zenéltek a „choice with no voice” zenekarban 2006 és 2011 között. Aztán amikor évekkel később újrakezdték a közös munkát, az első próbán még Balázs is tiszteletét tette.

Megemlékező beszédet mond Szombathy Dénes református lelkész. A belépés ingyenes, önkéntes adományokat a Zsófi-ReményVár Egyesület javára gyűjtenek. A koncert védettségi igazolvánnyal látogatható.

(A borítóképen: A koncert plakátja)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában