Gazdit keresünk

2021.10.20. 13:00

Szerető gazdira vár reménykedve Fanni, Manka és Dony Béci

Ezen a héten a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) gazdira váró lakóiból mutatunk be hármat.

Forrás: MÁSA

Facebook-oldalukon minden gazdikereső négylábú megtekinthető. Előzetes megbeszélés alapján történik az átadás. A kutyákat csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.


Fanni nyolc hónapos, kis testű, keverék szuka. Hernádnémetiben a helyi állatorvos fogadta be. Szerencsére a lehető legjobb helyre került, ideiglenesen befogadta, majd a MÁSA gondjaira bízta. Koránál fogva élénk, vidám, érdeklődő kutyus. Várja azt a gazdit, aki el tudja halmozni szeretettel, törődéssel.


Manka nyolcéves, közepes méretű, ivartalanított, keverék szuka. A gazdája vált meg tőle 9 hónapja, mert nem jön ki más kis­állatokkal, megpróbálja elkapni őket. Egyébként rendkívül hálás, emberbarát, könnyen kezelhető kutyus. Ebek között szeret főnökösködni, inkább egyedüli kutyának ajánlott.


Dony Béci hatéves, nagyobb termetű, keverék kan. Szépsége és kedvessége ellenére régi lakó a menhelyen, aminek nincs különösebb oka. Az egyik legszelídebb kutya, aki emberrel és más állatokkal egyaránt barátságos. Kiegyensúlyozott, nyugodt személyiség. Tökéletes társ lehet bárki számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában