Gazdit keresünk

2021.10.30. 19:00

Süti, Leo és Cicus keresi az álomgazdit

Az Észak-Magyarország Kisállat oldalán ezen a héten Sátoraljaújhelyről, a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóiból mutatunk be hármat.

A négylábúak a menhelyen mindennap megtekinthetők 13 és 16 óra között, szombaton és vasárnap is. Az örökbefogadás költsége 9 ezer forint, feltétel, hogy az állatról biztonságos környezetben gondoskodjanak egy életen át. Érdeklődni itt lehet: 06-30/576-8935, 06-20/242-1161.


Süti négy hónapos, közepes termetű, keverék kan. Túl van a parvo- és hamarosan a veszettség elleni oltáson is. Élénk és kedves. A mindennapjait most még a játék, a labda után szaladgálás, huncutkodás teszi ki. Kertes házba ajánlott, biztonságos kerítés mögé, olyan gazdinak, aki szívesen tanítaná.


Leo tízéves, kis testű, welsh terrier kan. Idős, beteg gazdája már nem tudta tovább a gondját viselni, ezért lett menhelylakó. Nyugodt, barátságos kutyus, bár valószínűleg láncon tartották. Szőre mindenképpen gondozást igényel. Egyedüli kutyaként helyezték el, mert még ismerkednek vele az alapítványnál.


Cicus néhány hónapos keverék kandúr. Féregtelenített, bolhamentes, már önállóan eszik, és ügyesen használja az almot. Jelenleg benti cica, és az is szeretne maradni. Másfél hónapja megmentőjénél él, aki csak átmenetileg tud gondoskodni róla. Érdeklődni nála, a 06-20-531-7272-es telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában