Gazdit keresünk

2021.10.13. 12:00

Simi, Szafi és Vitéz szeretne otthonra találni

Az Észak-Magyarország Kisállat oldalán a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóit mutatjuk be Sátoraljaújhelyről.

A négylábúak a menhelyen mindennap megtekinthetők 13 és 16 óra között, szombaton és vasárnap is. Az örökbefogadás költsége 9 ezer forint, feltétel, hogy az ebről biztonságos környezetben gondoskodjanak egy életen át. Érdeklődni itt lehet: 06-30/576-8935, 06-20/242-1161.


Szafi 5 hónapos, kis termetű, ivartalanított, keverék szuka. Befogásakor félénk volt, de hamar magára talált. Mára nevetős, kedveskedő kutyuska, autóban is nyugodtan utazik. Kenneltársával korábban jókat birkóztak. Most a pórázon közlekedést tanulja. Lakásba, családi körülmények közé ajánlják.


Simi 4 hónapos, közepes testű, keverék kan. Még kölyökkutya, ezért a mindennapjait a játék, a szaladgálás és a huncutkodás tölti ki. Kedves és élénk, kertes házba ajánlott, biztonságos kerítés mögé, bejárással a házba. Olyan gazdira lenne szüksége, akinek van ideje foglalkozni vele és tanítani.


Vitéz 3 éves, kis méretű, keverék kan. Azért került a menhelyre, mert nyugdíjas gazdája idősotthonba költözött. Nagyon barátságos, vidám és energikus állatka. Lételeme a mozgás. Örülne egy fiatalabb gazdinak, aki szívesen játszik, sétál vagy akár sportol vele, hogy lemozgassa fölös energiáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában