DVTK adományozás

2021.10.21. 16:48

2 nap alatt sikerült! A Támogató Szolgálat lecserélheti az öreg kisbuszt

A Diósgyőri Szervezett Szurkolói Csoportok, valamint a Diósgyőr Szurkolók Közösségének adománygyűjtő akciójának köszönhetően a Támogató Szolgálat lecserélheti kiöregedett kisbuszát.

Fotó: Szimbiózis Alapítvány/Facebook

A Szimbiózis Alapítvány Támogató Szolgálata fogyatékkal élő fiatalok speciális szállítását végzi a Miskolci és Szikszói Járás területén. Számukra ez a szolgáltatás létfontosságú, mert állapotuk nem teszi lehetővé, hogy tömegközlekedést vegyenek igénybe. Így tudnak eljutni naponta iskolába, speciális fejlesztésre, egészségügyi intézménybe, bevásárolni, szabadidős programra. Szüleik számára pedig biztosítja azt, hogy dolgozni mehessenek.

A régi autó cseréjére a szervezet elnyert egy pályázatot, azonban az összeg nem fedezte a vételárat. A szurkolók összefogásának és hihetetlen aktivitásának köszönhetően a különbözetet mindössze 2 hét alatt sikerült összegyűjteni.

Erről az alapítvány Facebook oldalán is beszámolt

SIKERÜLT!!! 🥳🤩🤗

A Szervezett Diósgyőri Szurkolói Csoportok, ⚽️ valamint a DVTK mint Klub 813 561 forintot gyűjtött össze, ahhoz, hogy lecseréljük a Támogató Szolgálat kiöregedett kisbuszát. 🚐 A nemes célhoz további adományozók is csatlakoztak, 🥰 összesen 1 548 000 forint gyűlt össze, így meg tudjuk vásárolni a használt, de számunkra mégis új kisbuszt! 🙂 Elmondhatatlanul hálások vagyunk 😇🤗 az összefogásért; azért, hogy ilyen sokan fontosnak éreztétek ügyünket! 🙏 Mindenkinek nagyon köszönjük, aki bármekkora összeggel is támogatta az autó megvásárlását! Adni jó! Most megmutattátok mekkora ereje van az összefogásnak. 😍

#szimbiózis #ultrasdiósgyőr #dvtk #adománygyűjtés

Fotó: Szimbiózis Alapítvány/Facebook

(Forrás: Szimbiózis Alapítvány)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában