Gazdit keresünk

2021.10.10. 15:00

Kázmér, Kópé és Pötyi már nagyon várják macskaimádó gazdijukat

Ezen a héten a Tardonai Kóborkák Állat- és Természetvédő Egyesület lakóit mutatjuk be. Az állatok oltással, chippel rendelkeznek, de az ivartalanítási kötelezettség az új gazdira hárul.

smart

Feltétel, hogy a négylábú jövevényt a befogadó családtagként kezelje, és elegendő mozgásteret, télen pedig meleg helyet biztosítson számára. Telefonos egyeztetés után lehetséges a látogatás. Érdeklődni Pál Lillánál, az egyesület elnökénél lehet, a 06 70 434 2975-ös telefonszámon vagy a [email protected] e-mail-címen.


Pötyi tizenkét hetes, keverék, nőstény cica. Testvéreivel az utcáról menekültek meg. Az alomban ő volt a legkisebb, a többiek már otthonra találtak. Picit félénk, de egyébként kifejezetten kedves állat. Várja, hogy végre találjon valakit, aki szívesen foglalkozna vele és szeretettel gondoskodna róla egy életen át.


Kázmér négy hónapos, ivaros, keverék kandúr. Emberekkel és más macskákkal is rendkívül barátságos, koránál fogva még játékos állatka. A kutyáktól viszont nagyon fél. Igazi családi kedvenc lehetne belőle szerető gazdiknál, akik elköteleződnének mellette, és megtanítanák a házi cicaélet alapjaira.


Kópé egy év körüli, ivartalanított, keverék kandúr. Nyitott, szereti az emberek közelségét, és imád ölben lenni, dorombolni nekik. A kutyákat nem viseli el, más macskák társaságát azonban kifejezetten szereti. Olyan gazdinál lenne a legjobb helye, ahol kielégítheti olthatatlan kíváncsiságát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában