Négyfajta oltóanyag

2021.10.17. 19:00

Kampányoltás lesz az egyetemen

A Miskolc Egyetem anonim felmérés eredményéből kitűnt, hogy több száz egyetemi oktató, hallgató és munkatárs igényelne védőoltást az intézményben, a campus területén.

Az egyetem vezetése ezért lehetőséget biztosít az oltás felvételére az E/4. kollégium földszintjén működő – Egészségügyi Szakmai Módszertani Központ által működtetett – foglalkozás-egészségügyi rendelőben.

A dolgozók és hallgatók számára Sinopharm, Pfizer, AstraZeneca, Moderna és Janssen oltóanyagok állnak rendelkezésre.

Az oltás felvételéhez első lépésként regisztrálni kell a www.vakcinainfo.gov.hu, vagy a www.eeszt.hu regisztrációs felületén.

A regisztrációt követően oltásra jelentkezni Prof. Dr. Felszeghi Sára egyetemi tanár, főorvosnál lehet az alábbi e-mail címek valamelyikén: [email protected], [email protected]

A jelentkezés határideje: október 18. (hétfő) déli 12 óra.

Az e-mailben tüntessék fel az alábbiakat: név, telefonszám, amennyiben kapott, az előző oltás(ok) időpontjai, előző oltások típusa.

A Miskolci Egyetem vezetése arra kéri az egyetemi hallgatókat, oktatókat, kutatókat és munkatársakat, hogy – aki eddig nem tette volna meg – kérje az oltást, éljen a koronavírus elleni védekezés legfontosabb eszközével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában