Jelentkezés

2021.10.07. 19:00

Az ifjúsági tanácsba keresnek fiatalokat

Olyan 16-22 év közötti fiatalokat keres a Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z. Megyei Szervezete, akik elkötelezetten érdeklődnek az ifjúságpolitika iránt, szívesen lennének tagjai a frissen alakuló B.-A.-Z. Megyei Ifjúsági Tanácsnak.

Cél, hogy a fiatalok erősítsék és népszerűsítsék kortársaik körében a megyei identitástudatot, valamint ötleteikkel, észrevételeikkel támogassák a megye ifjúságpolitikai törekvéseit, az újonnan felállításra kerülő stratégiáit.

A leendő tanácstagok feladatai, hogy konkrét jelzésekkel és javaslatokkal éljenek a felnőtt társadalmi szervezetek felé az ifjúságot érintő legfontosabb témakörökben, felvessék az őket érintő problémákat, megfogalmazzák igényeiket és elképzeléseiket.

A jelentkezéshez egy jelentkezési lapot és egy motivációs levelet kell kitölteni, melynek mintáját a jelentkezőknek kézbesítik.

A jelentkezőket október 11-én, Miskolcon, a Megyeházán (Miskolc, Városház tér 1.) szervezett Castingon választják ki az erre kijelölt szakemberek, majd ezt követően a tanácsba bekerülő fiataloknak még az ősszel egy kétnapos tréningen kell részt venniük a közös munka megkezdésének érdekében.

További információ:

Laták Kamilla, megyei koordinátor, Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z. Megyei Szervezet

Telefon: +36/30/207-31-71

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában