felújítás

2021.09.23. 13:00

Megújult fürdőszobában tisztálkodhat a família

Többek között egy hétgyermekes családnak is segített a fürdőszoba-felszereléseket gyártó cég.

Fotó: Shutterstock

A Nagycsaládosok Országos Egyesületével (NOE) közösen írt ki pályázatot a Ravak Hungary Kft. kádak igénylésére még májusban olyan családok számára, amelyek nem tudták volna belátható időn belül felújítani a fürdőszobájukat. A kampány nagy sikerrel zárult, a legjobb helyre kerültek a felajánlott kádak. A NOE a megalakulásától kezdve fontosnak tartja, hogy a piaci szereplőkkel együttműködve minél több területen segítséget tudjon nyújtani az arra rászorulóknak. Az egyesület legutóbbi akciójának eredményeként tíz nagycsalád tagjai fürödhetnek korszerű kádban ezentúl. A szülőket és gyermekeket is együttvéve több mint félszáz embernek tették sokkal komfortosabbá a fürdőszobáját.

A gyermekek is boldogok

A támogatott nagycsaládoknál a gyermekek is örömmel fogadták, hogy megszépül a fürdőszobájuk. „A járványhelyzet okozta nehézségek miatt sajnos önerőből most nem tudtunk volna belevágni a fürdőszoba-felújításba, ezért a pályázat azonnal felkeltette az érdeklődésünket. Az általunk kiválasztott kád modern, komfortos és biztonságos, ezek a paraméterek pedig egy nagycsalád életében hatványozottan is fontosak. Nagyon jó érzés volt látni, hogy a gyermekeinket is boldoggá tette a kád érkezése, azóta még nagyobb kedvvel járnak esténként fürdeni” – mondta az egyik nyertes édesanya.

„A fürdőszoba az a hely, amelynél fontos a minőség, a higiénia, és nemcsak a járvány időszakában. Biztosak voltunk benne, hogy érdeklődőben nem lesz hiány a pályázaton, és ez a sejtésünk vissza is igazolódott a gyakorlatban. Örömmel tölt el bennünket, hogy több mint ötven ember életét tudtuk ilyen formában megkönnyíteni, és a jövőben is azon dolgozunk majd, hogy a nagycsaládosok életminőségét javítsuk” – fogalmazott Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke.

(A borítóképen: Életminőséget javítanak)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában