Slow Village

2021.09.29. 15:00

Lassú Falu úton van

Nyakmozgató groove-ok és karakteres loopok.

A Slow Village felállását, hangzását és attitűdjét tekintve a műfaj aranyéveit megidéző és ezt örökségként továbbvivő zenekar. Az ötfős formáció tagjai két DJ/producer (Slow – Zsigri Bálint, ONE-AB – Őrsi András) és három MC (Tink – Balázsovics Mihály, Nash – Nagy Dénes és Goulasch – Gergály Norbert).

Klasszik shit

„Klasszik shit, de nem az anakronisztikus fajta. Emberi és művészi realitásból érkezés, realitásba tartás, rapZENE. Nyakmozgató groove-ok és karakteres loopok, rímek a szcéna legbelsejéből, amik nyomokban költészetet, slamet és némi iróniát tartalmaznak. Egyfajta B-boy csibészség, edukált gettó mentalitás, kis igazi íz az erősebb fűszerek kedvelőinek. Dobképletek, minták, bassline-ok a kisszobából a nagyszínpadra. Mindez tisztelegvén a legendás detroiti Slum Village előtt, a Lootpack, a Tribe Called Quest nyomában, falusias romantikával.” – határozza meg magát az együttes. A vidéki nyugalom további megzavarásában közreműködik PHLaT alias Doktor Monoton a Mulató Aztékok csapatból a miskolci Helynekemben október első napján pénteken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában