Kétéjszakás wellness-ajándékutalvány

2021.09.30. 12:00

Az állásbörze nyertese lett

Meglepő, de örömteli volt számára, hogy szerencsés volt.

Apagyi Beáta

Fotó: Kozma István

Csordás Sándor az Észak-Magyarország által szervezett állásbörzén nyert kétéjszakás wellness-ajándékutalványt, amit kedden vehetett át kolléganőnktől a szerkesztőségben. Sándornak a rendezvényen járva ki kellett töltenie egy regisztrációs lapot, amivel így egy sorsoláson vett részt.

– Bár hosszú esztendőkön keresztül dolgoztam, jelenleg aktív álláskereső vagyok, ezért is látogattam el az állásbörzére, amiről egyébként párom értesült, ő kísért el az eseményre is. Előtte még nem jártam hasonló rendezvényen, ahol ilyen módon tudtam volna feltérképezni a lehetőségeimet.

– Az állásbörzén több munkáltatónál is érdeklődtem, számos végzettségem van, így bizakodó vagyok. Az, hogy megnyertem a wellnesshétvégét, egyszerre volt meglepő és örömteli számomra. A szerencse nem gyakran szegődik mellém, életemben eddig még csak egyszer nyertem egy kisebb összeget – mesélte lapunknak Sándor.

(A borítóképen: Csordás Sándor)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában