Fesztivál

2021.09.01. 20:00

Artúr-napok kezdődnek Szerencsen

Zene és csoki minden mennyiségben, csakis a legjobb minőségben és korunknak megfelelő kivitelben.

Balogh Csilla

Fotó: Bujdos Tibor

Első alkalommal rendezik meg a térség egyik legjelentősebb édes és zenei fesztiválját szeptember 2-a és 5-e között Szerencsen.

Négy napon keresztül a zene tölti be a teret és jókedvtől lesz hangos a város. A különböző műfajokat képviselő helyi zenekarok és együttesek mellett 20 hazai szuperkoncert és külföldi sztárvendég gondoskodik a kirobbanó hangulatról és a felejthetetlen élményekről. A sokszínű és igényes zenei kínálatban mindenki kortól függetlenül megtalálhatja a hozzá leginkább közel állót. A hazai élvonalat többek között a Hooligans, a Bagossy Brothers Company, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, Horváth Tamás, a Magna Cum Laude, a Punnany Massif, a Tankcsapda és a Mr. President képviseli.

Ihletadó rajzfilmfigura

A fesztivált Csukás István író és Sajdik Ferenc grafikusművész szülöttje, Gombóc Artúr, a közkedvelt rajzfilm-mese hős ihlette meg, aki mindennél jobban szerette a csokoládét és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon. Nos, túlzás nélkül állítható, hogy Szerencsen mindenféle csokoládé megtalálható és megkóstolható. Fenséges ízekkel kényeztetheti magát az idelátogató a térség méltán híres kézműves termékeit és a 100 éves szerencsi csokoládégyár megszámlálhatatlan mennyiségű és fajtájú finomságait kóstolgatva.

A fesztivál csúcspontjaként a vasárnap este 23 órakor látható tűzijátékra különleges látványelemekkel készülnek a szervezők.

Az esemény helyszíne a 37-es számú főút Miskolc felőli részén lévő Szerencs várostáblánál található Mol-benzinkút jobb oldalán fekvő hatalmas terület, a Buffalo Bill Étterem mögött.

A rendezvény programjait a 10 éven aluliak és a szerencsi állandó lakhellyel rendelkezők ingyenesen látogathatják.

A programokra négynapos bérlet, illetve napijegy váltható. Kedvezményes elővétel korlátozott darabszámban, a készlet erejéig, de legkésőbb 2021. szeptember 1-ig lehetséges.

A belépés szabályai a hatályos járványügyi rendelkezések szerint alakulnak.

(A borítóképen: Gombóc Artúr egy korábbi szerencsi fesztiválon)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában