Lánykérés

2021.09.24. 19:00

A gyepen kérte meg kedvesének a kezét

A kezdő sípszó előtt hangzott el az egész életre szóló mondat.

Kolodzey Tamás

Lengyel Evelin (b) Korbics Kristóf (k)

Fotó: Vajda János

Bizonyára örökké emlékezetes marad a múlt szombati Gesztelyi FC – Mezőkeresztes VSE megyei első osztályú labdarúgó-mérkőzés Lengyel Evelin és Korbics Kristóf számára. A bevonulás után, de még a kezdő sípszó előtt ugyanis a leendő vőlegény a füvön kérte meg kedvese kezét. – Volt minden, amire ilyen pillanatok alkalmából szükség van – mondta Korbics Kristóf, majd így folytatta: – Virágcsokor, gyűrűk, családtagok, barátok, futballisták, szurkolók, játékvezetők, és a koccintás sem maradt el. Az ötlet az enyém, azaz én találtam ki, hogy a rövid, de emelkedett hangulatú ceremóniát a bajnoki meccs előtt a zöld gyepen rendezzük. Ennek oka nagyon egyszerű: jómagam technikai vezetőként szolgálom a Gesztely U19-es együttesét, míg a menyasszonyom klubunk U19-es csapatában játszott, vagyis a szerelem mellett a labdarúgás hozott minket össze.

Az esküvő időpontját az érintettek még nem tűzték ki, a meccs eredménye azonban ismert: a felek nem bírtak egymással, az összecsapás 2–2-re végződött.

(A borítóképen: Az ünnepélyes pillanatok a pályán)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában