145. nyílt nap

2021.08.19. 21:00

Újra nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

Sok árva kutyus és cica várja augusztus 21-én, szombaton, hogy örökbe fogadják, de adományokkal is segíthetünk.

Budapest, 2021. február 7. Egy kutya a budapesti NOÉ Állatotthonban 2021. február 7-én. Állatvédelmi társadalmi párbeszéd indult, online kérdőív formájában várják a lakosság véleményét. A kérdőívet vasárnaptól egy hónapon át lehet kitölteni az allatvedelem.kormany.hu oldalon. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Immár 145. alkalommal tartja meg nyílt napját augusztus 21-én szombaton a Miskolci Állategészségügyi Telep. A segítőket délelőtt 10 és délután 2 óra között várják a Fonoda utca 16. szám alatt.

A telep dolgozói jelenleg 61 kutyáról és 14 macskáról gondoskodnak. A nyílt nap tökéletes alkalom arra, hogy az érdeklődők megismerjék az állatokat, és egy simogatás vagy séta segítségével közelebb kerüljenek a bent élő négylábúakhoz. Ha valaki úgy érzi, hogy hosszú távon is törődne valamelyik, sok megpróbáltatáson átesett állaton, és felelősségteljes gazdija tudna lenni, a nyílt napon akár örökbe is fogadhatja.

A sok törődés mellett a látogatók adományokkal is hozzájárulhatnak az állatok életének szebbé tételéhez. A telep dolgozói szívesen fogadnak többek között régi törölközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket és minden olyan eszközt, ami kutyák és macskák gondozásához szükséges lehet.

A gazdára váró állatokat és a nyílt nap részleteit megtekinthetik a https://varosgazda.hu/ honlapon, és a Miskolci Állategészségügyi Telep Facebook oldalán is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában