I. ReggaeXtreme Muhi Feszt

2021.08.19. 14:00

Reggae fesztivál Muhiban, tengerparti hangulattal

Első alkalommal rendezik meg a ReggaeXtreme Muhi Fesztet augusztus 20-án, de az idén egynapos rendezvény a jövőben több napos közös együttlétre szeretné kinőni magát.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Fotó: Kiss Brigitta

A ska-reggae megmozdulást a hatéves SteelCity Massive közösség szervezi, amit a Sky Fanatic zenekarból ismert NahajPee két jó barátjával, Konkoly Krisztiánnal és Király Csabával közösen alapított. A közösség és a rendezvény célja is egyben a reggae és ska bulik szervezése, illetve ennek a kultúrának a megismertetése és népszerűsítése minél szélesebb körben.

– Jelenleg a Random nevű helyen szervezzük a rendezvényeinket, de idén tarsultunk Varga Szilvivel, azaz a Syl.event nevet viselő rendezvényszervező céggel és lehetőséget kaptunk a RealXtreme Muhi víziparadicsomban egy fesztivált összehozni. Idén ez egynapos kulturális rendezvény lesz, de a jövőben több napos reggae fesztivált szeretnénk összehozni. Már csak azért is, mert maga a hely egy tipikus tengerparti hangulatot ad az odalátogatóknak, így a helyszínt biztosító Kerek Péter barátunknak köszönhetően egy régi álmunk válik valóra – mondta az esemény egyik szervezője, NahajPee.

Lazulós hangulat

Azok, akik kilátogatnak, kiélvezhetik a hamisítatlan beach hangulatot: vízpart, nyugis zene, koktélok, láblógatás, lazulás. Egészen 17 óráig, amikor elkezdődnek a jobbnál jobb koncertek, és kezdődhet a tánc.

– Az egész napos strandolás mellett jobbnál jobb reggae muzsikák fognak szólni, de lesznek nagy beszélgetések az élet igazán fontos dolgairól, hatalmas ölelések és pacsizások, miközben a kedvenc italodat szürcsölheted az éjszakába nyúlóan – sorolja a vonzó lehetőségeket Pee. – Idén az volt a tervünk, hogy a fellépők mindegyike borsodi kötődésű legyen, de a jövőben minden városból szeretnénk meghívni azokat, akik ezt műfajt képviselik. Nagy szeretettel várunk mindenkit, távol Babylontól Muhiba, ahol a béke a széllel száll! – tette hozzá.

(A borítóképen: NahajPee)

Fellépők

Nahaj Akusztik

Premier Popsuli Bemutatkozás

Timo&Rob reggae dj páros

Before The Last

Sky Fanatic

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában