elismerés

2021.08.28. 15:30

Lovagkereszt az orvosoknak

Gyógyítók és adóhivatali dolgozó is állami elismerést vehetett át az ünnepen.

Tóth Balázs

Fotó: TRIEBER JULIA

Mezőkövesd és Mezőcsát környéki szakembereknek is elismeréseket adott át Tállai András parlamenti államtitkár a Pénzügyminisztérium augusztus 20. alkalmából rendezett ünnepségén.

Több évtizede kiemelkedően

A térség országgyűlési képviselője a több mint négy évtizedes szakmai pályafutása során végzett kiemelkedő színvonalú vezetői és szervezőmunkája elismeréseként a Magyar Érdemrend lovagkeresztje elismerést adományozta Kosztyu János Andrásnak, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézete nyugalmazott igazgatójának. Szintén ezt a kitüntetést vehette át a Mezőkövesden élők egészségének megőrzése érdekében végzett több évtizedes, példaértékű gyógyítómunkája elismeréseként dr. Molnár Károly, Mezőkövesd 7. számú háziorvosi rendelőjének háziorvosa. Ugyancsak lovagkeresztet kapott a Bükkábrányban élők egészségének megőrzése érdekében fél évszázada elhivatottan végzett gyógyítómunkája elismeréseként dr. Siska Judit Magdaléna, a bükkábrányi orvosi rendelő háziorvosa.

Magyar Ezüst Érdemkereszt elismerésben részesült több évtizede mély elhivatottsággal, fáradhatatlanul végzett, szakmai sikerekben bővelkedő orvosi tevékenysége elismeréseként dr. Siska András háziorvos, a mezőcsáti Siska Dr. Bt. ügyvezetője.

(A borítóképen: Kosztyu János, dr. Molnár Károly, Tállai András, dr. Siska Judit Magdaléna és dr. Siska András a kitüntetések átadásán)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában